بهترین شومینه برقی دیواری
بهترین شومینه برقی دیواری انعکاس کدام است؟ سؤالی که تصمیم داریم به صورت جامع و کامل در مقاله حاضر مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم. همانطور که در فصول گرم برای تأمین هوای خنک و مطلوب به استفاده از وسایل سرمایشی متوسل میشویم. در فصل های سرد هم برای اینکه دمای خانه و محیط کار خود را متعادل و گرم کنیم باید از وسیله های گرمایشی بهره مند شویم.
از این جهت در کنار لوازم سرمایشی و نوع گرمایشی هم اهمیت و اعتبار به سزایی دارند. بنابراین باید هنگام خرید یک وسیله استاندارد و اورجینال را خریداری کنیم تا در نهایت حداقل پاسخگویی چندین سال باشد. حال، در این مقاله مشخصات و قابلیت های یک شومینه برقی دیواری اصل و با کیفیت را ارائه خواهیم کرد تا انتخابی بهینه را برای شما به همراه داشته باشد. با این اوصاف پیشنهاد میکنیم تا انتهای مطلب با ما باشید.
شومینه چیست؟
شومینه یک وسیله مستطیلی، نیم دایره، مکعبی یا شکل و ساختاری دیگر است که به نوعی از شومینه های هیزمی و طبیعی نخستین گرفته شده است. به عبارت دیگر استفاده از شومینه یا فضایی جهت تولید گرمای مورد نیاز از گذشته های دور رواج یافت. زمان هایی که خبری از پیشرفت علم و تکنولوژی نبود. از این رو افراد برای اینکه بتوانند در محیط و منزل خود زندگی مطلوبی را داشته باشند. در گوشه ای از خانه، حفره ای نیم دایره ای شکل یا مستطیلی ایجاد کردند و سپس با جمع آوری چوب های خشک در آتشی به راه انداختند.
با ایجاد حصار یا مرزی ظریف و کوچک در اطراف حفره، این آگاهی داده میشد. که باید فاصله خود را با محوطه شعله های آتش حفظ کنند. یکی از مشکلات شومینه های هیزمی این بود که هنگام سوختن چوب ها و تولید گرما، دود و آلودگی زیادی در محیط ایجاد میشد. از این رو برای برطرف کردن این معضل، افراد در همان ابتدا، یک مسیر خروجی در بالای شومینه به سمت پشت بام ایجاد میکردند و از طریق کارگزاری. لوله های پلیمری دود و آلاینده های ناشی سوختن چوب را به سمت بیرون هدایت میکردند. و این روش و به عبارتی تعبیه کردن دودکش تا حدود زیادی آلوده شدن و وجود دود زیاد در محیط جلوگیری میکرد.
اما این روش علاوه بر این مشکل، صدمات زیاد دیگری نیز به دنبال دارد. از جمله تماس مستقیم با آتش احتمال سوختن و آتش گرفتگی را بالا میبرد مخصوصاً خانواده هایی که دارای کودک، افراد سالمند و یا حیوانات خانگی هستند استفاده از شومینه های طبیعی بسیار خطرناک است. بنابراین رفته رفته و با پیشرفت تکنولوژی و فناوری ساختار شومینه های به گونه ای شد که در عین عملکردی مطلوبی از ایمنی لازم نیز برخوردار شدند.
شومینه برقی دیواری چیست؟
شومینه برقی دیواری یکی از مدرن ترین وسایل گرمایشی امروزی است که به دلیل داشتن قابلیت ها و استانداردهای جهانی از محبوبیت و فروش بالایی برخوردار است. شو مینه های برقی دیواری برای اینکه با هر نوع طراحی و دیزاین دکوراتیو و دکوراسیونی هارمونی داشته باشد در طرح و مدل های متنوعی تولید میشود. این نوع شومینه همانطور که از نامش هم پیدا است قابلیت نصب بر روی دیوار را دارد. به این صورت که همچون باکسی میتوانید آن را روی دیوار قرار دهید.
شومینه برقی دیواری برخلاف مدل های گازی و چوبی، حرارت و گرمای مورد نیاز محیط را از طریق انرژی برق تأمین میکند. در مدل های بالاتر شومینه برقی دیواری، قابلیت هایی نظیر کنترل نور و حرکات از طریق ریموت در فاصله دور ایجاد شده است. که همین ویژگی شرایط راه اندازی و استفاده از این شومینه ها را بسیار راحت و بدون خطر میکند.
انواع شومینه های برقی دیواری
شومینه برقی دیواری به دو صورت توکار و روکار طراحی میشوند که متناسب با مدل، ابعاد و شیوه نصب شومینه با یکدیگر تفاوت دارند. ساختار شومینه های روکار به این شکل است که در پشت شومینه محل هایی جهت اتصال به دیوار تعبیه شده است. و نوع توکار نیز ابتدا به موازات ابعاد و سایز و طرح شومینه محلی در دیوار حفر میکنند.
سپس به راحتی شومینه را در آن جاگذاری میکنند. کلیه طرح های شومینه برقی دیواری به نسبت سایر مدل های شومینه برقی، به جهت همین ویژگی (نصب به دیواری و درگیر کردن فضای کم) از محبوبیت و طرفداران زیادی برخوردار هستند.
نحوه کار شومینه برقی دیواری
در این مدل شومینه لامپ های رشته ای ال ای دی کار گذاشته شده است که به محض روشن کردن شومینه به تدریج شروع به گرم شدن میکنند. در واقع در شومینه های دیواری برقی گرمای مورد نیاز از طریق المنت تأمین میشود. و به واسطه فن تعبیه شده در جلوی شومینه به محیط انتقال داده خواهد شد شعله های شومینه های برقی دیواری کاملاً مصنوعی هستند از این رو با چرخش موتور و پراکنده کردن سه بعدی نور به وجود میآیند.
بهترین شومینه برقی دیواری
بهترین شومینه برقی دیواری معمولاً دارای ساختار مقاوم، طراحی زیبا و شیک، کاربرد مرغوب ترین متریال و قطعات هستند. از این رو خیلی زود هم محبوب و پرطرفدار میشوند. به همین جهت هم عوامل انعکاس در تمام سال های فعالیت خود همواره سعی کرده اند قطعات و موادی اصل و اورجینال (عمدتا خارجی) را در تولید لوازم گرمایشی خود مورد استفاده قرار دهند.
کارخانه انعکاس یکی قدیمی ترین و معتبرترین تولیدکننده های داخلی است که برای مدت طولانی در زمینه انواع لوازم گرمایشی و شومینه های برقی دیواری فعالیت حرفه ای و تخصصی دارد. شومینه برقی دیواری انعکاس در مدل ها و ابعادهای زیادی تولید میشود. که ساختار و کیفیت مواد به کار رفته در همه آن ها، کاملاً مرغوب و اورجینال است از این رو در صورت نیاز تنها کافی است مدل مورد نظر خود را از بخش محصولات انعکاس انتخاب و پس از دریافت مشاوره های لازم ثبت سفارش کنید. کلیه شومینه های برقی دیواری موجود در فروشگاه انعکاس دارای گواهی و استاندارد ملی و داخلی است.
مزیت های بهترین شومینه برقی دیواری
کاربرد شومینه های دیواری مزایای فراوانی دارد که همین ویژگی باعث پرفروش شدن آن ها شده است که بارزترین ویژگی های شومینه های برقی دیواری به طور خلاصه عبارت است از:
قابلیت حمل و جا به جایی و سریع و راحت
ظاهر زیبا، شیک و مطابق با دیزاین محیط (به دلیل طرح و مدل های متنوع)
عدم تولید دود، آلودگی و ایجاد بیماری های تنفسی و خطر بروز خفگی برخلاف مدل های گازی و هیزمی
نصب آسان و به عبارتی تنها با کاربرد چند پیچ و رول نصب میشود بدون کمک گرفتن از نصاب
تنوع زیاد در طرح، رنگ، ساختار و قابلیت ها
تولید گرمای ۶۰ درصدی
قابلیت تولید گرمای رو به جلو جهت مانع شدن از صدمه دیدن دیوار پشتی
دارای ایمنی بسیار بالا مخصوصاً برای کودکان و حیوانات خانگی
سازگار با محیط زیست به دلیل عدم تولید دود و آلاینده های مضر
جلوگیری از به هدر رفتن انرژی برق به جهت تأمین گرمای یکنواخت و یکسان
معایب بهترین شومینه برقی دیواری
شومینه های برقی دیواری در هر طرح و مدلی، اگرچه مزیت هایی همچون تأثیر قابل توجه و چشم نواز در دکوارسیون، ایمنی بالا و کنترل و تنظیم راحت و بدون دردسر را دارند. اما به دلیل اینکه از برق و لامپ های مصنوعی برای تأمین گرمای مورد نیاز استفاده میکنند.، ممکن است برای برخی افراد که دوستدار دریافت حس شاعرانه از سوختن چوب طبیعی در فصل سرد هستند، چندان خوشایند نباشد.
از دیگر عیب های شومینه های برقی دیواری میتوان به مصرف بالای برق اشاره کرد. به این صورت که شومینه های برقی به دلیل دریافت انرژی مداوم از برق، نقش بسیار زیادی در افزایش هزینه برق خواهند داشت. البته این مشکل تا حدود قابل حل است. چرا که کافی است هنگام خرید شومینه مورد نظر خود، فروشنده بخواهید یک مدل دارای مصرف انرژی رده پایین را به شما معرفی کند.
امکانات بهترین شومینه های برقی دیواری
ساختار و طراحی شومینه برقی دیواری تا حدود زیادی مشابه مدل های سنتی است. از این رو میتوانید با خیال راحت از زیبایی و کارایی منحصر به فرد این مدل شومینه ها بهره مند شوید. تنها فرش شومینه های برقی دیواری با نوع سنتی این است که عملکرد مدل های برقی به واسطه برق و لامپ های ال ای دی یا چوب های کامپوزیتی انجام میگیرد. که همین ویژگی هم تاثیرات مثبت و مفیدی در کیفیت زندگی شما دارد. چرا که هنگام فعالیت دیگر با هیچ گونه دود یا کثیفی ناشی سوختی چوب مواجه نخواهید شد.
از امکانات شومینه برقی دیواری میتوان مواردی نظیر برخوردار بودن از لامپ های رشته ای جهت تولید شعله های مصنوعی مشابه آتش طبیعی، سنگ های دارای اشکال متنوعی در آتش دان، هیتر گرمایشی، قابلیت لمس کردن یا دکمه. ریموت(جهت خاموش و روشن کردن یا تنظیم حرارت) ال ای دی های رنگی (برای تغییر و کاربرد رنگ دلخواه شعله آتش)، کامپوزیت چوبی و کابل برق را نام برد.
نکات ایمنی بهترین شومینه برقی دیواری
بهره بردن از شومینه های دیواری مزیت های فراوانی دارد اما هر نوع وسیله گرمایشی اعم از طبیعی، گازی و یا برقی دیواری در صورتی که با رعایت نکات ایمنی مورد بهره برداری قرار نگیرد امکان بروز حوادث جبران ناپذیری را به فراهم میکند. بنابراین هنگام نصب شومینه دیواری برقی در نظر داشتن نکات زیر میتواند رهاورد امنیت زیادی برایتان باشد:
- قبل از هر اقدامی دفترچه راهنمای شومینه را با دقت مطالعه کنید.
- حتماً از محافظ استفاده کنید.
- اکیداً از قرار دادن و رد کردن کابل های برق از زیر موکت یا فرش بپرهیزید.
- به هیچ وجه محل نصب شومینه مرطوب یا در مواجه با آب نباشد.
- در صورت روشن بودن شومینه آن را جا به جا نکنید حتماً قبل از فرایند حمل و نقل آن خاموش کنید و از پریز بکشید.
- از لمس المنت شومینه بپرهیزید چرا که علاوه بر داغ بودن دارای جریان الکتریکی نیز هست.
- سیم و اتصالات برقی در دسترس کودکان و حیوانات خانگی نباشد.
- از مسدود نبودن مسیرهای اینترنال و اکسترنال المنت ها مطمئن شوید.
- از قرار دادن سیم برق در مجاورت المنت خودداری کنید چرا که احتمال بروز آتش سوزی فراهم میکند.
- هنگام گردگیری مراقب باشید که آب یا شیشه پاکن به ال سی دی یا ال ای دی شومینه برخورد نکند چرا که به مرور مدارهای الکتریکی آن را مستعد صدمه دیدن میکند.
- تا جای ممکن در محل نصب شومینه پرده، مبلمان یا سایر لوازم مستعد آتش سوزی نباشد.
- توصیه میشود سیم استفاده شده برای شومینه برقی دیواری سیار نباشد چرا که سرعت گرم شدن آن ها بسیار بالا است.
قیمت بهترین شومینه برقی دیواری
شومینه های برقی دیواری به طور کلی در مقایسه با سایر شومینه ها (گازی، هیزمی، اتانولی) گران تر است. چرا که از جمله مدرن ترین و دارای قابلیت های منحصر به فردتری هستند. با این وجود، فروشگاه انعکاس برای اینکه تمام مشتریان بتوانند به تناسب بودجه و شرایط خود از مزایای شومینه های برقی دیواری بهره مند شود. تولید آن در مدل، ابعاد و طرح های متنوع زیادی انجام داده است.
از این جهت میتوانید با قیمتی به صرفه یکی از مدل های مرغوب دارای ابعاد کوچک تر و متناسب تر بودجه و محیط خود را از طریق فروشگاه انعکاس سفارش دهید. البته در فروشگاه انعکاس جهت برخوردار شدن از یک انتخاب بهینه و استاندارد شرایط دریافت مشاوره از کارشناسان فروش به صورت رایگان نیز فراهم است.
راهنمای خرید بهترین شومینه برقی دیواری
شومینه های برقی انعکاس در بهترین متریال و به کارگیری به روزترین فناوری طراحی و ساخته میشوند. از این رو خرید آن ها، میتواند انتخابی مطمئن و اورجینال باشد. هر چند که جهت اطمینان بیشتر امتیازاتی همچون گارانتی متناسب و سالانه، خدمات پس از فروش طولانی مدت، قیمت مستقیم. و بدون واسطه، امکان دسترسی راحت به رزومه فروشگاه و ارائه راهنمایی های کاربردی قبل از فروش را برایتان فراهم کرده ایم.
با این حال، بهتر است هنگام تهیه بهترین شومینه برقی دیواری اطلاعاتی مبنی بر نحوه نصب. و کار، چگونگی نگهداری و مراقبت، استانداردهای کیفی (نظیر آیین نامه اف پی ای، کدهای مربوط. به شومینه و دودکش و همچنین کد .مربوط به انجمن ملی حفاظت از آتش) قابلیت ها، مدل، طول عمر و مدت زمان فعالیت روزانه را کارشناسان فروش دریافت کنید.
جمع بندی
در این مقاله سعی کردیم در زمینه شناخت بهترین شومینه برقی دیواری. عملکرد، انواع، مزایا و معایب و قیمت آن توضیحاتی اجمالی در عین حال مفید و کاربردی را ارائه دهیم. مطالعه و در نظر داشتن این مطالب میتواند هنگام خرید انتخابی بهینه و استاندارد را برایتان به دنبال داشته باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به مقالات ما در وبسایت ویرگول مراجعه کنید .