جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

تونل انجماد

تونل انجماد

تونل انجماد چیست؟

ممکن است که نام تونل انجماد به گوش شما رسیده باشد. حتماً می‌پرسید که تونل انجماد چیست؟ تونل‌های انجماد در واقع نوعی سردخانه صنعتی سیستم‌های تبریدی با کارایی بسیار بالایی هستند. این سیستم‌ها مخصوصاً جهت انجماد سریع‌تر از حد معمول مقادیر زیادی از مواد غذایی طراحی می‌شوند.

فرآیند تونل انجماد با به کار گرفتن ترکیبی از جریان هوا با سرعت بالا و مبرد با دمای پایین جهت انجماد سریع محصولات غذایی انجام می‌شود. در نتیجه تونل انجماد باعث حفظ کیفیت مواد غذایی، بافت و ارزش غذایی آن‌ها می‌شود.

تونل انجماد انعکاس

دماهای کمتر از منفی ۱۰ درجه سانتیگراد، فرآیند رشد میکروارگانیسم‌ها را کندتر می‌کند و در نهایت با رسیدن به دمای منهای ۱۸ درجه سانتیگراد تقریبا فعالیت و رشد میکروارگانیسم‌ها متوقف می‌شود. در هنگام منجمد شدن مواد غذایی، سرعت فاسد شدن آن‌ها کاهش پیدا می‌کند، زیرا میزان رطوبت موجود در محصولات به یخ تبدیل شده و سرعت رشد گونه‌های باکتری را کاهش می‌دهد.

اهمیت سردخانه در صنعت غذایی

تونل‌های انجماد صنعتی به عنوان ابزاری بسیار ضروری در صنایع غذایی به شمار می‌روند. استفاده کردن از تونل انجماد دارای مزایای بسیار زیادی است و به تولید کنندگان مواد غذایی کمک می‌کند تا بتوانند استانداردهای کیفیت را حفظ کرده و بدین طریق خواسته‌های مشتریان را برآورده سازند.

از جمله دلایل اصلی اهمیت تونل انجماد در صنعت غذایی در آن است که به تولید کنندگان این امکان را می‌دهد تا بتوانند حجم زیادی از محصولات غذایی را به سرعت منجمد کنند. این موضوع برای محصولات غذایی که امکان فاسد شدن آن‌ها وجود دارد از جمله غذاهای دریایی، گوشت، سبزیجات و میوه‌ها بسیار اهمیت دارد. این قبیل مواد غذایی برای جلوگیری از فاسد شدن باید در دماهای پایین نگهداری شوند.
زمانی که شما از تونل‌های انجماد استفاده می‌کنید، در واقع زمان مورد نیاز برای منجمد شدن محصولات غذایی را تا حد زیادی کم می‌کنید. در نتیجه کارایی مواد را افزایش داده و ضایعات محصولات کمتر خواهد بود.

تاریخچه استفاده از تونل انجماد

اینکه بتوانید کیفیت بافت سلولی در مواد غذایی را مطابق با سرعت انجماد حفظ کنید اهمیت زیادی دارد. در واقع هرچه سرعت انجماد کمتر باشد، باعث پارگی بافت سلول مواد غذایی شده و موجب ایجاد تغییرات در طعم و شکل ظاهری محصولات می‌شود. هنگامی که شما زمان انجماد را کاهش دهید، می‌توانید محصول منجمد شده با کیفیت‌تری داشته باشید.

استفاده از تونل انجماد بر همین افزایش سرعت انجماد دلالت دارد تا بتوانید در بازه زمانی کوتاه مغز محصول را منجمد کرده و آن را برای نگهداری در سردخانه آماده کنید. استفاده کردن از تونل انجماد به دهه ۱۹۵۰ میلادی برمی‌گردد. در این زمان از تونل انجماد به عنوان یک روش بسیار محبوب جهت انجماد سریعتر محصولات غذایی در حجم‌های زیاد استفاده می‌کردند.

سیستم تونل انجماد شامل استفاده کردن از جریان هوای سرد با سرعت بالا برای منجمد کردن سریعتر محصولات غذایی است. در نتیجه می‌توان با کمتر کردن زمان پردازش راندمان تولید را افزایش داد. استفاده کردن از تونل انجماد باعث حفظ کیفیت بافت و ارزش غذایی تمامی محصولات غذایی می‌شود.

در واقع شما با استفاده از تونل انجماد توانسته‌اید با روش مناسب اقدام به انجماد طیف وسیعی از محصولات غذایی کنید. با گذشت زمان و پیشرفت فناوری‌ها، تونل‌های انجماد توسعه‌های پیچیده‌تری پیدا کرده‌اند تا مواد غذایی را با سرعت و راندمان بیشتری منجمد کنند.
در دهه ۱۹۷۰ فریزرهای اسپیرال به بازار معرفی شده‌اند که آن‌ها از یک سیستم نوار نقاله به صورت به هم پیوسته تشکیل می‌شوند. این سیستم‌ها جهت انجماد محصولات غذایی به صورت مارپیچی کاربرد دارند. در نتیجه سیستم‌های فریزر اسپیرال توانستند انجماد سریع‌تری را در حجم زیادی از محصولات غذایی فراهم آورند.

نحوه کار تونل انجماد

تونل‌های انجماد صنعتی به عنوان یک سری تجهیزات قدرتمندی هستند که با استفاده از فناوری‌های پیشرفته جهت انجماد سریع حجم زیادی از مواد غذایی به کار می‌روند. در این بخش اصول اولیه مربوط به عملکرد تونل انجماد، اجزای مختلف و نحوه انجام فرآیند انجماد، همچنین سرعت و کارآیی بیشتر آن را مورد بحث قرار می‌دهیم. شما می‌توانید با مطالعه این مطالب آگاهی‌های بیشتری از این سیستم‌ها داشته باشید.
اصول اولیه تونل انجماد

دستگاه تونل انجماد با استفاده از فرآیندی به نام سیرکولاسیون هوا اقدام به انجماد سریعتر محصولات غذایی می‌کند. هوای گردش یافته با دمای بین منفی ۳۰ تا منفی ۴۰ درجه سانتیگراد بر روی سطح محصولات غذایی گردش کرده و با سرعت بالا دمای آن‌ها را به صورت سریع کاهش می‌دهد. سرعت بالای هوا در تونل‌های انجماد، استفاده از فن‌ها را امکان‌پذیر کرده که می‌تواند هوای سرد را از کویل اواپراتور منعکس کرده و به صورت یکسان و مساوی در کل فضا پخش کند.

تجهیزات تونل انجماد

تونل انجماد برای عملکرد بهتر خود نیاز به یک سری تجهیزات اصلی دارد که شامل کندانسور، کمپرسور، اواپراتور و شیر انبساط است. هر کدام از این اجزا دارای وظایفی هستند که در صورت انجام وظایف به صورت صحیح و اصولی کارایی سیستم بالاتر خواهد بود. کمپرسور جز تجهیزاتی است که وظیفه آن فشرده کردن گاز مبرد بوده و موجب افزایش فشار و دمای تونل خواهد شد.

نتیجه کار باعث می‌شود که گاز داغ و تحت فشار به سمت کندانسور جریان پیدا کرده و در آنجا خنک شود و در نهایت آن را به مایع تبدیل کند. سپس مایع به سمت اواپراتور جریان پیدا کرده، در این بخش منبسط شده و تبخیر می‌شود و در نتیجه گرما را از محیط اطراف جذب می‌کند. به طور کلی تمام هوایی که در تونل انجماد به گردش در می‌آید می‌توانند بدین طریق سرد شوند. در صورتی که شما از کمپرسور پیستونی در سیستم تونل انجماد استفاده می‌کنید، باید از کمپرسورهای دو مرحله‌ای بهره ببرید.

فرآیند انجماد

در تونل انجماد در اثر گردش هوای سرد بر روی سطح محصولات غذایی، فرآیند انجماد رخ می‌دهد. هوا با دمای منهای ۳۵ درجه سانتیگراد تمامی گرما را از محصولات غذایی جذب کرده و دمای آن‌ها را به سرعت کاهش می‌دهد‌. فرآیند انجماد سریع باعث تشکیل کریستال‌های یخ در مقدار بسیار کمتری شده و در نتیجه به ساختار سلولی محصولات غذایی آسیب کمتری وارد می‌کند. انجام این فرآیند باعث می‌شود که در شکل ظاهری، طعم، بافت و کیفیت محصول هیچگونه تغییری مشاهده نشود.

مقایسه تونل انجماد با روش‌های سنتی

زمانی که بخواهیم تونل انجماد را با روش‌های سنتی مقایسه کنیم، باید به انجماد آهسته محصولات غذایی در دماهای زیر صفر تا منهای ۲۰ درجه سانتیگراد اشاره کنیم. به طور کلی استفاده کردن از تونل انجماد یک روش بسیار سریع و کارآمدی است. در تونل انجماد جریان هوا می‌تواند با سرعت بسیار بالا فرآیند انجماد را به صورت یکنواخت و سریع بر روی محصولات غذایی اعمال کند.

نتیجه کار باعث حفظ کیفیت، ارزش غذایی و بافت محصولات غذایی می‌شود. کاهش زمان منجمد شدن محصولات غذایی باعث افزایش راندمان تولید شده که می‌تواند میزان هزینه‌ها را کاهش داده و سودآوری زیادی برای تولید کنندگان داشته باشد. همانطوری که در بالا به آن اشاره کرده‌ایم، دستگاه تونل انجماد با استفاده از فرآیند سیرکولاسیون هوا اقدام به انجماد سریع حجم زیادی از محصولات غذایی می‌کند.
اجزای مختلفی که در تونل انجماد وجود دارد باعث می‌شود که گاز مبرد فشرده‌تر شده، خنک و تبخیر شود و در نتیجه هوای سرد با دمای منهای ۴۰ درجه سانتیگراد توسط الکتروفن‌ها به گردش در می‌آید که نتیجه آن‌ها حفظ کیفیت محصولات غذایی است.

تونل انجماد خطی انعکاس

انواع تونل انجماد

انواع مختلفی از تونل‌های انجماد طراحی و تولید می‌شوند. هر کدام از تونل‌های انجماد تولید شده کاربردهای خاص خود را داشته و برای محصولات خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند. به همین خاطر است که می‌توانیم برای هر کدام از آن‌ها مزایا و معایبی در نظر بگیریم. در ادامه بحث می‌خواهیم انواع مختلفی از تونل‌های انجماد را بررسی کرده و توضیحات مختصری از آن‌ها را ارائه دهیم.

تونل انجماد وزشی

از مدل‌های بسیار محبوب تونل‌های انجماد، تونل انجماد وزشی است. در این مدل از تونل‌های انجماد معمولاً عملیات فرآوری مواد غذایی در حجم‌های متوسط تا زیاد استفاده می‌شود. محصولات غذایی در ابتدا در سینی‌های مخصوصی چیده شده و به صورت گاری یا ترولی در داخل تونل انجماد قرار می‌گیرند.

سپس این محصولات با دمای منهای ۴۰ درجه سانتیگراد و با سرعت بالا تحت جریان هوا قرار گرفته و به سرعت منجمد خواهند شد. تونل‌های انجماد نوع وزشی برای آنکه بتوانند فرایند انجماد را انجام دهند، نیازمند استفاده از نیروهای انسانی هستند. یعنی مواد غذایی باید توسط نیروهای انسانی بارگیری و تخلیه شوند.

تونل انجماد وزشی معمولاً کارایی بالایی دارد و می‌تواند حجم زیادی از محصولات غذایی را منجمد کند. اما تصور شما برای آنکه استفاده از تونل انجماد وزشی برای تمامی محصولات غذایی می‌تواند مناسب باشد ایده غلطی است. محبوب‌ترین تونل‌های انجماد مربوط به تونل انجماد گوشت، مرغ، ماهی، میگو، شکلات، بستنی و سبزیجات است.

اسپیرال فریزر

معمولاً برای منجمد کردن حجم زیادی از محصولات غذایی نوعی از تونل‌های انجماد طراحی شده است که به آن‌ها اسپیرال فریزر گفته می‌شود. معمولا در این تونل‌های انجماد پردازش مواد غذایی در مقیاس‌های بزرگی انجام می‌گیرد. اسپیرال فریزر دارای یک تسمه نقاله به صورت مارپیچی است. محصولات غذایی به صورت پیوسته و مارپیچی در فریزر حرکت می‌کنند. عمدتاً اسپیرال فریزرها کارایی بالایی دارند و می‌توانند در بازه زمانی معمولاً کوتاه حجم زیادی از محصولات غذایی را منجمد کنند. این موضوع را نباید نادیده بگیرید که کار کردن و نگهداری تونل انجماد مارپیچی گران‌تر از سایر تونل‌های انجماد است.

دستگاه IQF

دستگاه IQF یا انجماد سریع تک به تک یک روش بسیار مدرن برای فرآیند انجماد است که می‌تواند برای بسیاری از افراد مفید باشد. این روش تخصصی جهت انجماد محصولات غذایی بوده و برخلاف روش‌های سنتی در یک بلوک منجمد انجام می‌گیرد. در واقع روش IQF می‌تواند تکه‌های غذا را به صورت جداگانه منجمد کند. در نتیجه فرآیند انجماد بسیار سریع‌تر و کارآمدتر خواهد بود. روش ÌQF روش انجمادی است که باعث می‌شود بافت مواد غذایی بهتر حفظ شده و از طعم و مواد مغذی آن به خوبی نگهداری می‌کند.

پلیت فریزر

انواع دیگری از تونل‌های انجماد پلیت فریزرها هستند که نمی‌توانیم آن را تونل انجماد بنامیم. زیرا در این نوع از تونل انجماد، جهت منجمد کردن محصول به جای وزش باد سرد از روش انتقال و تماس با محصول استفاده می‌کنند. استفاده از پلیت فریزر یک نوع فناوری انجماد است که عموماً در صنایع غذایی از آن استفاده می‌کنند.

این سیستم‌ها از یک سری صفحات دو لایه تشکیل شده‌اند که می‌توانند جریان مبرد در بین صفحات را ایجاد کرده و منجر به فرآیند انجماد شوند. عموماً در بین صفحات محصولات غذایی قرار می‌گیرند و سرعت آن‌ها تا منفی ۱۸ درجه سانتیگراد کاهش پیدا کرده و در نهایت فرآیند انجماد رخ می‌دهد. عموماً پلیت فریزرها بیشتر برای منجمد کردن محصولات دریایی و ماهی‌ها استفاده می‌شوند. اما شما می‌توانید برای منجمد کردن گوشت مرغ و بسیاری از محصولات غذایی از آن استفاده کنید.

مزایای و معایب تونل انجماد

همانطور که مطالعه کردید، تونل انجماد دارای انواع مختلفی است. هر کدام از انواع تونل انجماد مزایا و معایب خاص خود را دارند. در ادامه می‌خواهیم راجب مزایای تونل انجماد اسپیرال فریزرها جز تونل‌های انجماد بسیار کارآمدی هستند که می‌توانند حجم زیادی از محصولات غذایی را منجمد نمایند، اما قیمت تونل انجماد بالا بوده و نگهداری از آن‌ها هزینه بر است.

تونل انجماد وزشی هم یک نوع تونل انجماد کارآمد است که می‌تواند حجم وسیعی از مواد غذایی را منجمد کند. اما استفاده از تونل انجماد وزشی برای تمامی محصولات غذایی مناسب نیست. استفاده کردن از روش انجماد سریع تک به تک و یا IQF می‌تواند کیفیت و طعم مواد غذایی را بهتر کرده و ماندگاری آن‌ها را طولانی‌تر کند و بدون افت کیفیت مواد غذایی را منجمد نماید.

همچنین پلیت فریزرها مزیت‌های بسیار زیادی نسبت به سایر تونل‌های انجماد دارند که از آن جمله می‌توان به سرعت انجماد سریع، هزینه‌های عملیاتی کمتر، ظرفیت انجمادی بالاتر اشاره کرد.

پلیت فریزرها انجماد فشرده‌تری دارند و به فضای کمتری نیاز است، اما با این حال دارای معایبی هستند. معمولا محصولات در شیفت‌های نسبتاً کوتاه نیاز به جابجایی دستی دارند و ممکن است برای تمامی محصولات غذایی مناسب نباشد. پلیت فریزرها نسبت به انواع تونل‌های انجماد معمولاً هزینه‌های اولیه بالاتری دارند. استفاده کردن از تونل انجماد صنعتی برای منجمد کردن مواد غذایی دارای مزایای بسیار زیادی است که در ادامه می‌خواهیم هر کدام از آن‌ها را بررسی کنیم.

کیفیت بیشتر

استفاده کردن از تونل انجماد در منجمد کردن مواد غذایی باعث می‌شود که ارزش غذایی و بافت محصولات حفظ شود. در نتیجه محصولاتی با کیفیت بالاتر خواهید داشت که قیمت‌های بهتری هم در بازار دارند.

افزایش بهره‌وری

تونل‌های انجماد می‌توانند محصولات غذایی را با سرعت بالا و با کارآمدی زیادی در بازه زمانی کوتاه منجمد کنند. طراحی و ساخت تونل‌ انجماد کاملاً مهندسی شده بوده که می‌تواند با کیفیت بالا اقدام به فرآوری مواد غذایی کند. در نتیجه تقاضای کیفیت محصولات را برآورد کرده و می‌تواند میزان تولیدات را افزایش دهد.

مزایای زیست محیطی

تونل‌های انجماد نسبت به بسیاری از روش‌های سنتی از نظر مصرف انرژی روش کارآمدتری هستند. در واقع شما می‌توانید با صرف انرژی کمتر فرآیند انجماد را انجام دهید. تونل انجمادی که کیفیت بالایی داشته باشد، به فراوری بهتر مواد غذایی کمک کرده و تاثیرات منفی بر محیط زیست نخواهد داشت.

کاهش هزینه‌ها

تونل انجماد می‌تواند هزینه‌های مرتبط با ضایعات مواد غذایی را تا حد زیادی کاهش دهد. محصولات می‌توانند بدون از دست دادن کیفیت در بازه زمانی طولانی مدت نگهداری شوند. معمولا تونل‌های انجماد نسبت به سایر سیستم‌های انجماد به فضای کمتری نیاز دارند، به همین خاطر تولید کنندگان می‌توانند حداکثر استفاده از فضا را داشته باشند.

انتخاب روش انجماد مناسب

شما برای عملیات فراوری و منجمد کردن مواد غذایی بهتر است که یک نوع تونل انجماد مناسبی انتخاب کنید. انتخاب نوع مناسب از تونل‌های انجماد به عوامل مختلفی بستگی دارد که از آن جمله می‌توانیم به نوع محصولات غذایی منجمد شده و حجم آن‌ها اشاره کنیم. البته میزان بودجه و نیازهای انجماد شما می‌تواند در انتخاب روش انجماد تاثیر زیادی داشته باشد.

شرکت‌های متعددی در کشور ما فعالیت می‌کنند که در زمینه تولید انواع مختلفی از تونل‌های انجماد شناخته‌ شده‌تر هستند. شرکت انعکاس جز برترین مراکزی است که با در اختیار داشتن تیم مجرب و کارشناسان حرفه‌ای می‌تواند بهترین انتخاب متناسب با کسب کار شما را ارائه دهد. همچنین گروه ماشین سازی انعکاس می‌تواند خدمات و پشتیبانی‌های مداوم جهت اطمینان از کارآمدی سیستم‌های انجماد را برای شما ارائه دهد. با این توصیفات متوجه می‌شویم که شرکت انعکاس بهترین گزینه برای انتخاب تجهیزات سردخانه متحرک یا سردخانه کانکسی از جمله تونل‌های انجماد است.

مراحل کار تونل انجماد

در تونل انجماد متحرک فرآیند منجمد شدن انجام می‌گیرد، یعنی دمای محصولات غذایی تا حد زیادی کاهش پیدا کرده تا به حالت منجمد برسد. معمولا دمای این محصولات بین منفی ۱۸ تا منفی ۴۰ درجه سانتیگراد است. این فرآیند انجماد توسط به گردش درآمدن هوای سرد در اطراف محصولات غذایی ایجاد می‌شود.

انجام این کار با سرعت بالا و به کمک فن‌های قدرتمند و کویل‌های اواپراتور انجام می‌گیرد. کویل‌های اوپراتور در درون لوله‌هایی هستند که می‌توانند گرما را در هنگام گردش در اطراف محصولات جذب کرده و دمای آن‌ها را سریعاً کاهش دهند. همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، تونل‌های انجماد دارای مرحله بارگیری و تخلیه محصولات هستند. انجام این فرآیند معمولا به وسیله سینی‌هایی انجام می‌گیرد که توسط اپراتور به داخل فضای تونل‌های انجماد منتقل می‌شوند.

زمانی که محصولات به صورت اصولی بارگیری شوند و قبل از روشن کردن سیستم برودتی تونل انجماد فرآیند بارگیری انجام بگیرد، می‌تواند راندمان تونل انجماد را بهتر کند. در ابتدا فرآیند انجماد محصولات به صورت کامل انجام می‌شود. گاری‌هایی که حاوی محصولات هستند تخلیه شده و در سردخانه‌های نگهداری، آن‌ها را بارگیری می‌کنند و یا ممکن است آن‌ها را برای توزیع به بازار روانه نمایند.

عمدتاً فرآیند دستگاه را می‌توانیم شامل مراحل بارگیری، انجماد و تخلیه محصولات بدانیم. در تونل‌های انجماد فرآیند انجماد سریع محصولات غذایی انجام می‌گیرد که باعث حفظ کیفیت و محتوای مواد غذایی می‌شود. محصولات می‌توانند به صورت مناسب بارگیری و تخلیه شوند. زمانی که شما به جزئیات فنی مربوط به عملکرد کندانسور، کمپرسور و اواپراتورها، اندازه و ظرفیت آن‌ها، بهره‌بری انرژی، نگهداری و تعمیر آن‌ها توجه داشته باشید، می‌توانید عملکرد موفقیت آمیزی را در آن‌ها مشاهده کنید.

چالش‌های استفاده از تونل انجماد

با وجود فواید و مزایای بسیار زیادی که در ارتباط با دستگاه تونل انجماد بیان کرده‌ایم، باید بدانیم که استفاده کردن از این سیستم‌ها دارای چالش‌های زیادی است که باید آن‌ها را در نظر بگیرید.

الزامات نگهداری

زمانی که شما از تونل‌های انجماد استفاده می‌کنید، لازم است که به صورت منظم اقدام به تعمیر و نگهداری آن‌ها نمایید. در این صورت می‌توانید اطمینان حاصل کنید که فرآیند انجام تونل‌های انجماد کارآمد بوده و ایمنی کار مهیا شده است. تعمیر و نگهداری تونل‌های انجماد شامل تمیز کردن کندانسور و کویل‌های اواپراتور است. شما با انجام این کار می‌توانید اطمینان پیدا کنید که تمامی اجزا در وضعیت خوبی قرار گرفته‌اند.

هزینه تجهیزات

معمولا تجهیزاتی که در تونل‌های انجماد به کار می‌روند، قیمت‌های گران‌تری نسبت به سایر تجهیزات برودتی دارند. در برخی از تاسیسات فرآوری مواد غذایی، هزینه‌های سرمایه‌گذاری اولیه بسیار زیاد است. اما وقتی به مزایای استفاده بلند مدت و مسائل مربوط به صرفه‌جویی در هزینه‌های مرتبط با آن نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که به عنوان یک نوع سرمایه‌گذاری می‌توان از آن یاد کرد.

هشدارهای ایمنی

تونل‌های انجماد سیستم‌هایی هستند که فعالیت آن‌ها در دماهای بسیار پایین و عموماً منفی ۴۰ درجه سانتیگراد انجام می‌گیرد. زمانی که شما روش‌های ایمنی مناسب را رعایت نکرده باشید، می‌تواند برای کارگران خطرآفرین باشد. در واقع افرادی که در این بخش‌ها کار می‌کنند، باید از لباس‌های محافظ مناسب استفاده نمایند. همچنین از امکان باز کردن درب دستگاه از قسمت داخل اطمینان حاصل شود.

نکات لازم در انتخاب تونل انجماد

در هنگام انتخاب و راه‌اندازی تونل‌های انجماد لازم است که به یک سری مواردی دقت داشته باشید تا بتوانید محصولی مناسب انتخاب کنید.

تونل انجماد متحرک

نوع محصول

محصولات غذایی در انواع بسیار مختلفی هستند که هر کدام از آن‌ها دارای روش‌های انجماد مختلفی هستند. طراحی و نوع دستگاه باید متناسب با نوع محصولی باشد که در حال انجماد است.

زمان انجماد

مدت زمانی که لازم است محصولات فرآیند انجماد را طی کنند، بسته به نوع محصول و همچنین توان سیستم برودتی تونل انجماد است و این مقدار بسیار متفاوت می‌باشد. زمانی که اقدام به انتخاب تونل انجماد می‌کنید، دقت داشته باشید که توان انجماد در زمان معین انتخاب شود.

حجم

تونل‌های انجماد در اندازه و ظرفیت‌های مختلفی هستند که مقدار آن‌ها باید با حجم محصول در حال انجماد تطابق بیشتری داشته باشد. در این صورت می‌توانید اطمینان پیدا کنید که توان برودتی مورد نیاز تامین خواهد شد.

بهره وری انرژی

به طور کلی تونل‌های انجماد از نظر انرژی بسیار کارآمد هستند. زمانی که شما تجهیزات مناسبی انتخاب کنید که با راندمان تونل انجماد تناسب بیشتری داشته باشد، می‌تواند راندمان سیستم برودتی تونل انجماد را بهتر کند.

قیمت تونل انجماد

قیمت تونل انجماد مقدار ثابتی نبوده و بسیار متغیر است. به عبارتی عوامل و فاکتورهای متعددی هستند که توانسته‌اند بر قیمت تونل انجماد در بازار تاثیرگذار باشند. اگر می‌خواهید در ارتباط با هزینه‌های ساخت و خرید تونل انجماد اطلاعات بیشتری به دست آورید، لازم است که با کارشناسان شرکت انعکاس تماس داشته باشید. آن‌ها می‌توانند راهنمایی‌های دقیق‌تری به شما ارائه دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله منتشر شده ما در سایت ویرگول را مطالعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منوی اصلی

Call Now Button