بهترین پمپ شناور
انعکاس به عنوان یکی از بهترین و برترین تولیدکنندگان وعرضه کنندگان بهترین پمپ شناور و ژنراتور، محصولات و همچنین ادوات کشاورزی با بیش از دو دهه فعالیت بازارهای داخلی در خدمت مشریان عزیزخود می باشد. شما میتوانید در قسمت مرکزی فروش ویژه محصولات گروه صنعتی انعکاس میتوانید با کارشناسان مجرب در طول شبانه روز 24 ساعته متناسب با نیاز سفارش خود را ثبت و یا جهت استعلام تماس حاصل فرمایید.
یکی از مشکلات اصلی در کشور عزیزمان ایران توزیع غیر یکنواخت منابع آب و بارندگی کم و همچنین دوره بارندگی سالیانه کمتر می باشد. بنابراین نیاز ما به استفاده هر چه سریع تر از منابع زیر زمینی بشدت احساس می شود. استخراج آب از منابع زیر زمینی برای مصارف خانگی و صنعت و کشاورزی از اهمیت خاصی برخوردار است. معمولا بهترین پمپ شناور آب به نوع کاربری و سیال مورد استفاده به چند دسته تقسیم بندی می شوند. که یکی از این موارد پمپ شناور می باشد.
این دستگاه از بهترین پمپ شناور سانتریفیوژی بوده که معمولا به صورت غرقابی جهت حمل و جا به جایی آب چاه به کار می رود. معمولا این دستگاه درصنعت کشاورزی با نام پمپ شناور کشاورزی یا شناور چاه عمیق شناخته می شود. این نوع پمپ ها به صورت پمپ های طبقاتی بوده و سیال را ابتدا از پره ها وارد محفظه پمپ کرده و سپس بعد از خارج شدن از محیط پره ها مجددا وارد اجزای طبقه بندی شده و از آخرین خروجی پره ها خارج می شود. به این ترتیب فشار سیال بشدت افزایش می باید.
مشخصات
امروزه بهترین پمپ شناور در صنایع نفتی و گازی و همچنین صنایع کشاورزی و مصارف باغبانی و خانگی و در بعضی از نمونه های خاص از آن استفاده های زیادی می شود. جنس بدنه پمپ ها از نوع استیل و چدنی بوده که جنس استیل نسبت به جنس چدن مقاومت بالایی دارد. ساخت کیفیت این دو نوع پمپ بسیار متفاوت است. بهترین پمپ شناور با جنس بدنه چدنی در گذشته مورد استفاده قرار می گرفت. این پمپ ها به دلیل داشتن معایبی همچون تخریب پذیری بالا در مناطقی که آب شور زیاد بوده و یا آب مورد استفاده خاصیت اسیدی داشته است .
از مواردی که می توان به آن هم اشاره کرد وزن بالای این نوع پمپ شناورها و مصرف انرژی بالا و هزینه نگهداری و تعمیر دوره ای و میزان راندمان پایین تر اشاره کرد. امروزه به دلیل استفاده از بهترین پمپ شناور از نوع استیل این نوع از پمپ شناور چدنی منسوخ شده است. البته جنس پره ها مختص دو جنس نبود و میتواند برنجی، باکالت برنج و غیره باشد.
ویژگی
با توجه به نوع محصول، درصد میزان ماسه در سیال و مواد گل و لای در انتخاب بهترین پمپ شناور بسیار حائز اهمیت است. همان گونه که پیشتر در مطالب قبلی بیان شد جابه جایی این پمپ ها در انوع خمره ای یا همان کوزه ای و تخت تولید می شوند. معمولا نوع خمره ای آن امکان پمپ مایع با درصد بالای ماسه و مواد معلق را انجام می دهد. معمولا برای چاه هایی درصد ماسه و شن آنها بالاست. استفاده آنها از شناور های استیلی به هیچ عنوان توصیه نمی شود. یکی از عمومی ترین کاربردهای این محصول استفاده از آن در چاه های آبی است.سیستم های خنک کننده این دینام ها به دو صورت روغنی و آبی می باشد.
این وسیله در صنایع کشاورزی و همچنین صنایع نفت و سایر صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. پمپ شناور عمل انتقال آب را از طریق بالا بردن فشار جریان آب در پره ها انجام می دهد. به طور کلی مکانیزم این دستگاه با گردش دینام (الکترو موتور) به حرکت در می آورد. خروج آب از عمق چاه به سطح زمین جهت مصارف مختلف پمپاژ می شود. این مصارف مختلف شامل مصارف منازل مسکونی و کشاورزی و آب رسانی و مصارف صنعتی و خانگی می باشد.
انواع پمپ ها از نظر جنس بدنه و طراحی
تولید کنندگان پمپ ها از نظر قدرت و طراحی با ایجاد محصولات متنوع ، انتخاب مشتری ها را برای خرید این گونه پمپ ها را زیاد کرده اند. انوع مختلفی از پمپ شناور ها در سطح بازار ایران موجود هستند که از نظر طراحی و جنس بدنه به چند قسمت تقسیم می شوند
انواع پمپ شناور به قرار زیر است :
1 – پمپ شناور استیل
چاه هایی که قطر دیواره آن ها به دلیل ریزش باریکتر هستند. استفاده از بهترین پمپ شناور استیل نسبت به پمپ های فلت یا تخت ظریف ترند بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.
این مدل از پمپ شناورها نیز مانند مدل دیگر دارای دو مدل پمپ شناور تک فاز و پمپ شناور سه فاز تولید و عرضه می شوند. استفاده این پمپ ها در مناطقی که چاه های آنها دارای شن و ماسه بوده به هیچ عنوان توصیه نمی شود. این پمپ ها برای آب زلال و عاری از هر گونه مواد معلق خارجی کاربرد دارد.
2 – الکتروپمپ شناور
معمولا الکترو موتور های این نوع پمپ ها با هم کوپله شده و داخل چاه قرار می گیرند.معمولا آب به درون الکتروپمپ ها نفوذ کرده که این مورد هم به روان کنندگی یاتاقان ها کمک می کند و هم باعث خنک شدن گرما داخل سیم پیچی الکتروموتور می شود.
3 – شافت و غلافی
در گذشته های دور امکان استفاده از بهترین پمپ شناور شافت و غلافی بیشتر بود. کارکرد سیال یا مایع درون محفظه پس از پمپاژ به وسیله پره ها از طریق یک لوله که در اطراف محور شافت قرار دارد به بیرون منتقل می شود. معمولا در این پمپ ها چنان که مایع یا سیال دارای خاصیت روان کاری و لیز کننده داشته باشد.
می تواند با محور شافت ها در تماس باشد. ولی اگر سیال پمپ دارای روان کنندگی مناسبی نباشد باید با محفظه ای که قبلا تولید و از تماس شافت با سیال جلوگیری کرد.
توجه به این موضوع که معمولا فضای شافت و فضای محفظه باید با یک روان کار متناسب با بهترین پمپ شناور پر گردد. توجه به این موضوع که اگر موتور پمپ از چاه بیرون باشد. به راحتی می توان الکترو موتور یا دینام پمپ شناور تعمیر کرد. به همین منظور نیاز به موتورهایی که آی پی بالا را به شدت کاهش می دهد. ولی اگر در مناطقی که امنیت چندانی ندارد بیرون ماندن الکترو موتور یا دینام فکر خوبی به نظر نمی رسد.
4 – پمپ های توربین دار
بهترین پمپ شناور معمولا از پره های مختلط استفاده می شود. معمولا در این نوع سیالات آب به صورت مواز روی محور وارد پره می شود و به صورت متقارن نسبت به شافت محور از پره ها خارج می شود.
5 – جریان محور پمپ
این گونه پمپ ها که به پمپ ملخی نیز معروف است. هنگامی که سیالاتی به صورت موازی جریان محور وارد محفظه می شود به همین حالت هم از سمت پره های پمپ خارج می گردد. در این قبیل از پمپ ها معمولا فشار سیال انرژی لازم را برای به حرکت در آوردن پره ها تامین می کند. از کاربرد های این پمپ می توان میان آبدهی بیشتر با ارتفاع هد کمتر اشاره کرد.
6 – پمپ شناور تک فاز
معمولا جنس اکثر موارد بهترین پمپ شناور از جنس استیل و تا توان 3 اسب بخار نیز تولید می شوند. حتی از بهترین پمپ شناور نباید در مناطقی که در آن مصالح ماسه ای و شنی موجود هست استفاده گردد.
تفاوت بهترین پمپ شناور تک فاز و بهترین پمپ شناور سه فاز
ابعاد های مورد استفاده در این نوع پمپ شناور ها از 10 تا 25 سانتیمتر و ارتفاع هد 400 متر ساخته می شوند. کاربرد مدل پمپ شناور 3 فاز معمولا در پمپ شناور های چاه عمیق و مدل پمپ شناور تک فاز در چاه های کم عمق تر استفاده می شود.
پمپ های شناور به صورت غرقابی برای کاربری چاه ها تولید می شوند. سیستم خنک کننده قسمت الکتریکی پمپ ها توسط حرکت آب که حکم مایع خنک کننده به روی جنس پوسته اکتروموتور استفاده می شود. به طور معمول یک شیر در قسمت خروجی پمپ ها قرار دارد. وظیفه اصلی این شیر جلوگیری و انسداد جریان آب برگشتی به داخل محفظه و نهایتا جلوگیری از آسیب رسیدن به پمپ تعبیه شده است.
کابل های منعطف پذیر پمپ های شناور در قیاس با کابل های دیگر دارای مقاومت بالایی در برابر رطوبت بوده و همچنین به طور معمول به طول این کابل ها به یک و نیم متر هم می رسد. لبته می توان متناسب با نیاز خریدار طول این کابل ها نیز افزایش یابد. سیستم هایی به کار گرفته شده در پمپ شناور ها به صورت سیستم دواری در الکتروموتور (دینام شناور) بوده که می توانند به صورت کف گرد یا بلبرینگ نیز مورد استفاده قرار گیرند.
کاربرد های پمپ شناور
دپو بهترین پمپ شناور باید به صورت عمودی صورت گیرد. اما به دلیل کمبود جا دپو کردن این قبیل پمپ ها باید به صورت دورای که معمولا ماهانه است. به صورت 90 درجه سر و ته شود.
در صورتی که پمپ ها برای یک مدت طولانی در انبار دپو باشند. جهت حصول اطمینان از اینکه این محور به جایی گیر نکرده و به آسانی حرکت می کند. قبل از نصب و راه اندازی شافت محور سر و ته شود. اما اگر محور شافت گیر کرده باشد برای به حرکت در آوردن محور شافت باید به آرامی توسط یک چکش پلاستیکی بسیار نرم به آن ضربه وارد نمود. در صورتی که مشکلی از جانب موتور پیش آید میتوانید با کارشناسان فنی گروه ماشین سازی انعکاس تماس حاصل فرمایید. با نهایت دقت باید جابه جایی و حمل پمپ ها صورت پذیرد. اگر هنگام حمل اتفاقی از قبیل غلت یا سقوط پمپ اتفاق افتاد باید بلافاصله پمپ باز شده و لنگ روتور آن بررسی شود.
زمان استارت پمپ باید درپوش هایی که برای پر کردن مخازن آب و تخلیه هوای موجود باز باشند.برای پر کردن آب مخزن پمپ، پس از 30 دقیقه اجازه می دهیم حباب های موجود در مخزن به طور کامل خارج شوند. سپس مقدار کم آب به آن اضافه می کنیم تا پمپ شناور از آب لب ریز و سپس در پوش های آب را می بندیم. آب مورد استفاده درنوتور نباید به هیچ وجه خورنده و یا اسیدی باشد. آب قابل شرب که میزان اسیدیته یا قلیایی آن در رنج 7 گزینه خوبی می باشد.
نکات مهم هنگام استفاده از پمپ شناور
به طور معمول دینام های شناور در فضای بسته با حداکثر دمای بین 5 تا 60 درجه سانتی گراد و برای متور پپ دمای بین 5 تا 30 درجه سانتی گراد نگهداری می شوند. باید از الکترو پمپ ها در مقابل لجن و ماسه گرفتگی محافظت شود. معمولا ماکزیمم ماسه درآب که یک پمپ شناور می تواند جا به جا کند را کمپانی تولید کننده تعیین می کند..
معمولا مجموعه الکترو پمپ ها یا دینام و خود پمپ حداقل نیم متر بالاتر از سطح چاه باشد. تا بهترین عملکرد را داشته باشد.
ماکزیمم دفعاتی که می شود برای روشن نمودن پمپ شناور دو واحد زمانی یک ساعت انجام داد، 4 دفعه است. جهت اطمینان از اینکه قطر دهنه چاه حفاری مناسب بوده می توان از یک لوله پولیکا که هم اندازه قطر بیرونی پمپ استفاده کرد. لازم به ذکر است که قطر دهنه چاه باید بزرگتر از قطر بیرونی پمپ باشد. از گنجایش جرثقیل ها جهت حمل پمپ ها اطلاعات کافی داشته باشیم. معمولا برای چک کردن عملکرد پمپ ها در ابتدای چاه حفر شده فشار سنج نصب میکنند.
برای جلوگیری از افزایش استاپ و همچنین استارت پمپ ها می توان از دستگاهی بنام اینورتر یا مشابه آن منبع تحت فشار و یامنبع ذخیره در قسمت خروجی پمپ استفاده نمود. باید دقت کافی شود تا آخر کابل پمپ شناور درون آب قرار نگیرند. چون اگر آب به داخل کابل پمپ شناور نفوذ نماید آب بندی دینام به کلی از بین خواهند رفت. توجه به عملکرد صحیح سوپاپ بالای بهترین پمپ شناور از ملزومات نکارت کاربردی در مورد پمپ شناور است.
نکات کاربردی
باید قطر دهنه چاه بزرگتر از قطر مورد استفاده در لوله باشد به دلیل اینکه کمترین آسیب را به دینام برساند. باید به صورت دوره ای هر 8 روز یک بار معمولا به مدت 5 دقیقه الکتروموتور را برای جلوگیری از رسوب در یاتاقانها روشن شود تا تمام این رسوبات از بین روند. لازم به ذکر است که معمولا هر 6 ماه یکبار باید قطعات تابلو برق چک شوند.
پمپ های شناور که معمولا تک فازی هستند. برای استارت پمپ نیاز به خازن دارند. این خازن باید در بیرون از چاه و کنار تابلو برق پمپ شناور باشد. ممکن است سرعت جریان آب روی پوسته پمپ شناور از نیم متر بر ثانیه کمتر شود بنابراین برای پوشش پمپ شناور از پوشش خنک کننده استفاده می شود.
ماکزیمم سرعت نباید از سه متر بر ثانیه در پمپ های شناور تجاوز کند. البته بستگی به نوع پمپ و همچنین محل فاری و مشخصات چاه حفاری شده ماکزیمم سرعت نباید در این گونه چاه از دو متر بر ثانیه زیاد باشد. علت این محدودیت ها ناشی از عمل خورندگی سیالات هنگام کاهش مکش در اثر افت فشار آب و همچنین ورود ذرات معلق که از دیواره چاه ریزشی در مسیر مایعات باشد.
معمولا پمپ های شناور را به سه دسته مختلف تقسیم بندی می کنند.
روش اول به صورت روش نصب عمودی که رایج ترین حالت نصب است. دومین روش، روش نصب به صورت افقی بوده که حتما باید با قسمت فنی کمپانی تولیید کننده درتماس بود تا تغیرات لازم عملی شود.
در روش سوم که کمترین استفاده را از این روش میکنند این است که با سازنده دستگاه هماهنگ شود. کاربردهای نصب این دستگاه به صورت عمودی می باشد. اما کاربرد های نصب پمپ شناور به صورت افقی را میتوان به آبیاری تحت فشار، آبیاری قطره ای ، و آب نماها نام برد.
قیمت محصول
با توجه به تنوع و کیفیت انتخاب بهترین پمپ شناور با کیفیت خریداران را با مشکل مواجه کرده است. البته باید خاطرنشان کرد که این حجمه قیمت ها به دلیل نوسانات ارزی وهمچنین قدرت موتور راندمان موتور و کشور سازنده نیز متغییر است. بنابراین در ابتدا باید کاملا از نیاز های خود مطمئن شوید سپس اقدام به خرید نمایید گروه ماشین سازی انعکاس جهت رفاه حال مشتریان عزیز طول شبانه روز در بخش مرکزی فروش با کارشناسان مجرب جهت استعلام قیمت در خدمت شما می باشد.
پیشنهاد میکنیم مقاله بهترین موتور پمپ آب کشاورزی ، بهترین کولتیواتور باغی و معایب کفکش را نیز مطالعه نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله منتشر شده ما در سایت ویرگول را نیز مطالعه نمایید.